dijous, 23 d’octubre del 2014

Bunyolada!

Hola a tothom!

Com ja sabeu, dimarts passat va ser el dia de les verges i per aquest motiu, dissabte dia 25 d'octubre Soca-Arrel prepararà una bunyolada per a tot el poble. 
També recordar-vos que aquest dissabte ens veim a les 17:30 hores a la plaça de l'església on començarem amb activitats per a tot el poble, seguit de la participació en la celebració de la paraula i, acabarem menjant bunyols fets pels nostres pares i mares a ritme de la batukada de Pòrtol.

Tots els pares que vulguin venir a col·laborar a fer bunyols seràn ben vinguts, (mai sobren mans), vos esperam a les 17h a l'església.

Es tracta de la primera activitat per celebrar el 20é aniversari de l'Agrupament. Esperam que enguany segui un no aturar d'activitats lúdiques i divertides per a tot l'agrupament i per a tot el poble de Pòrtol.

Sempre a Punt,


dissabte, 11 d’octubre del 2014

Això ja comença!!

Després d'una sortida de passes passada per aigua i d'haver participat en les Olimpíades pageses, ens endinsem en un curs que pretenem que sigui inoblidable.

Avui, dissabte dia 11 d'octubre, comença la primera de totes les aventures pels Llops i Daines de Soca-Arrel. 

Hi ha cau normal (16-18h) i, serà el dia en el qual s'incorporaran els al-lots i al-lotes que s'hagin inscrit per primera vegada a la nostra associació i tots aquells que pugen de la unitat de Ferrerets.



Esperam vengueu amb moltes ganes de començar i passar-ho molt bé!!!



La nostra adreça de contacte és: llops.daines.aegsocaarrel@gmail.com

Jorge, Carles, Tania i Isa.